برنامه کنسرت خوانندگان پاپ در زمستان ۱۴۰۳ بهنوش طباطبایی و حامد بهداد با «گیس» به جشنواره فجر می‌روند ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن
سرخط خبرها

محمد معتمدی خوانندگی سرود جام جهانی را رد کرد| چه کسی سرود تیم ملی را می‌خواند؟

  • کد خبر: ۱۳۲۱۱۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲
محمد معتمدی خوانندگی سرود جام جهانی را رد کرد| چه کسی سرود تیم ملی را می‌خواند؟
در حالی که روز گذشته اعلام شد محمد معتمدی اجرای سرود تیم ملی را برای جام جهانی برعهده دارد، اما این خواننده در پستی این موضوع را تکذیب کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رویدادهایی چون جام جهانی، به علت هیجان و جنبه مفرحی که دارند، همواره با موسیقی همراه بوده‌اند. موسیقی بخشی از فرهنگ فوتبالی به شمار می‌رود و آثار رسمی ساخته شده به سفارش فیفا برای هر دوره و البته آثار محلی، لشگر دوستداران فوتبال را با یکدیگر متحد می‌سازد.

در هر دوره از جام جهانی هنرمندان موسیقی که دارای چهره‌ی بین‌المللی هستند برای اجرا در این رویداد جهانی دعوت شده و آثار موفق و مشهور خود را اجرا می‌کنند و اینگونه می‌توانند تماشاگران حاضر در استادیوم و البته بینندگانی که از طریق پخش زنده به تماشای مسابقات می‌پردازند را سرگرم کنند و لحظات فرح‌بخشی را برای آنها رقم بزنند.

با این همه تیم ملی ایران در جام جهانی، حداقل در دوره‌های اخیر نتوانسته موسیقی کشورمان را به خوبی نمایندگی کند و آنچه به عنوان موسیقی ایرانی در قالب سرودهای رسمی و غیررسمی در این رویداد مهم ورزشی ارائه شده است، معرف تمام و کمال بضاعت موسیقایی کشورمان نبوده است.

این در حالی است که جام جهانی همواره بستر مناسبی برای معرفی قطعات مشهور خواننده‌های شناخته شده جهان بوده و رقابت بر سر اجرای قطعات مراسم افتتاحیه هم برای خودش عالمی داشته است. ضمن اینکه اجرا در چنین رویدادهایی حتی برای بزرگان موسیقی و سرشناس‌ها هم یک دستاورد به شمار می‌رود.

با چنین مختصاتی و در شرایطی که فقط ۱۹ روز به آغاز جام جهانی فوتبال باقی است،  علاوه بر اینکه خیلی دیر برای ساخت سرود تیم ملی ایران در جام جهانی اقدام شد، حواشی و مشکلاتی را به لحاظ انتخاب خواننده به همراه داشته است.

محمد معتمدی خوانندگی سرود جام جهانی را رد کرد| چه کسی سرود تیم ملی را می‌خواند؟

درحقیقت جریان از این قرار بوده که ششم آبان ماه فرهاد ولنجان، مسئول کارگروهی که در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه برای جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در نظر گرفته شده است، طی گفت‌وگویی با ایسنا اعلام کرده بود که هنوز سرود نهایی انتخاب نشده است.

اما فردای همان روز (هفتم آبان ماه)، برخی از رسانه‌های رسمی طی گفت‌وگویی با غلامحسین زمان‌آبادی، مشاور فرهنگی فدراسیون فوتبال کشور اعلام کردند که محمد معتمدی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان خواننده سرود جام جهانی انتخاب شده است؛ خبری که البته در همان زمان هم در پی پیگیری‌های خبرنگار ایسنا به تایید رسمی نرسید.

حالا محمد معتمدی، خواننده‌ای که به عنوان اجراکننده سرود تیم ملی ایران در جام جهانی از او نام برده می‌شد، با انتشار مطلبی در فضای مجازی، رسما خبر ساخت قطعه‌ای جدید را رد کرد و نوشت که مطلع شده که به عنوان خواننده رسمی تیم ملی انتخاب شده است ولی در این شرایط لبش به صحبت کردن هم باز نمی‌شود چه برسد به آواز خواندن.

او همچنین عنوان کرده است که کلیه فعالیت‌های حرفه‌ای خود را تعطیل کرده و منظور از به کار بردن لفظ خواننده رسمی تیم ملی را نمی‌داند؛ چون تاکنون در هیچ نهاد و ارگانی نه رسمی بوده و نه قراردادی.

معتمدی در عین حال چنین آورده است: «حدسم این است که قطعه‌ای که چند ماه پیش و قبل از ناآرامی‌ها به همت یکی از دوستان آهنگسازم تولید شده، از میان دیگر آثار تولیدشده برای همراهی تیم ملی انتخاب شده است. در این سال‌ها که جوانی‌ام را برای هنر و موسیقی گذاشتم فراز و نشیب‌های زیاد و کم‌لطفی‌های مختلف و متفاوتی دیدم. اما اقرار می‌کنم اینکه خواندن برای تیم ملی فوتبال کشورم جرم باشد، مرحله جدیدی از فرآیند تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران است که تا امروز قفل بود! موسیقی...! عجب حرفه بدی...»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->